ANTALYA / DEMRE - Yusuf Ozek İlkokulu

Yusuf Ozek İlkokulu

Küçükkum Mahallesi Küçükkum Caddesi No 22 Demre/ANTALYA
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin gelişimine sağlanacak katkılarla,Yusuf Özek İlkokulu Müdürlüğü ve tüm çalışanları “Bilgi Çağının” gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayarak, tüm öğrencilerimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim
Misyon
Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve Temel ilkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesi; Milli Birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim ve öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir biçimde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek araştırmalar yapılmasını, çalışanların etkinlik ve verimliliklerinin arttırılması, çalışan, hizmet alan veli ve öğrencilerimizin memnuniyetlerinin arttırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.
...
Ulaşım
Antalya´dan 30 dakikada bir düzenlenen ve 3 saat süren minibüs seferleri ile ilçemize ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Antalya´nın batısında,25500 nüfuslu bir ilçedir.Başlıca geçim kaynağı seracılık ve turizmdir. Noel Baba (Saint Nicholas)Kilisesi, Myra Antik Kenti, Kekova Batık Şehir, Andriake Limanı başlıca tarihi ve turistik mekanlardır.
Demre İlçe Merkezinde, Antalya İl Merkezine 140 km uzaklıkta